Bliv
franchisetager

Har du lyst til at være selvstændig? Som franchisetager i Bagelstein får du din egen forretning, og bliver en del af et etableret, gennemarbejdet og velfungerende koncept. Bagelstein er et unikt fransk bagelkoncept med stor international succes.

Her i Danmark etablerede vi den første forretning i september 2021 på Vesterbro i. Vi er allerede ved at planlægge den næste åbning, og forventer herefter at fortsætte væksten, hvor vi i den forbindelse tilbyder dig muligheden for at blive franchisetager. At være franchisetager kræver benhårdt arbejde, vilje, den rigtige indstilling og naturligvis en sund økonomi. Til gengæld får du din egen forretning rodfæstet i et stærkt koncept i udvikling og vækst, samt hjælp og sparring, når det er nødvendigt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at blive franchisetager, så tag gerne fat i Tom Skovbon fra FranchiseHub, som er specialister i udvikling og rekruttering indenfor franchise. De hjælper os med rekrutteringen og kan give nærmere information om et muligt samarbejde.

Tom Skovbon kan kontaktes på e-mail: info@franchisehub.dk eller tlf. +45 2021 9900.

Bagelstein

Vesterbrogade 31
1786 København V