Bagelstein – Bagels i
Lyngby

Bagelstein Lyngby

Den anden Bagelstein, der blev åbnet i Danmark, ligger centralt i skønne og livlige Lyngby. Her står vores personale klar til at servere vores friske bagels, salater og kager, som man kan nyde i caféen eller som take away. 

 

Vi overdriver ikke, når vi siger, at Lyngby er præget af et stort foreningsliv, hvor især sport og idræt er omdrejningspunktet. Vores udvalg af retter går perfekt i spænd med en sund og aktiv livsstil, og der var dermed ikke et mere oplagt valg af placering til vores café.

En madoplevelse ud over det sædvanlige

Findes der noget bedre, end et måltid der både er nærende OG velsmagende? Vi kan ikke komme i tanke om noget. Hos Bagelstein anvender vi kun friske råvarer af højeste kvalitet – og vidste du, at alt vores bagværk kommer fra vores bageri i Frankrig? Dette er med til at sikre, at du får en madoplevelse, der lever op til dine forventninger hver gang, du besøger en af vores caféer.

Vil du have en velsmagende frokost?

Nogle mener, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen – det er vi ikke helt enige i hos Bagelstein. Vi står i stedet klar til sørge for, at din frokost bliver en tand bedre. Hvis du vil blive ekstra lækkersulten, så kan du med fordel gå på opdagelse på vores Facebook eller Instagram

Vi har også en firmaordning, så du og dine kollegaer kan få glæde af et skønt og velsmagende måltid. Vil du vide mere? Få mere information om vores firmaordning.

Nyd et måltid i caféen eller som take away

Er du interesseret i at bestille en bagel, salat eller noget helt tredje? Du har altid mulighed for at kigge forbi caféen eller bestille online. Vores café har adresse på Jernbanepladsen 10, 2800 Kgs. Lyngby nær stationen og storcenteret. Vi glæder os til at se dig. 

Har du spørgsmål til vores produkter eller service? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på info@bagelstein.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular nedenfor.