Bagelstein – Bagels på
Vesterbro

Bagelstein Vesterbro

Den første Bagelstein i Danmark åbnede i september 2021, og ligger i hjertet af Vesterbro i København. Midt i bydelen, der siden slut 60’erne har stået stærkt som frisindets mekka, serverer vi nu vores frisksmurte franske bagels, salater og kager.

Vi elsker Vesterbro for mangfoldigheden, tempoet og storby-attituden, hvor butikken både tilbyder hurtigt take away af kvalitetsmad, men hvor der også er mulighed for at nyde et måltid i caféen, såfremt I vil tilbringe lidt tid hos os. Vores butik er bygget efter konceptet fra Paris, hvor der på væggene hænger mange interessante billeder med motiver fra hele verden, kombineret med vores sjove, og til tider modige, skilte med statements.

Bagels af friske råvarer

Friske råvarer af høj kvalitet er noget, som vi vægter højt hos Bagelstein. Vi mener, at enhver bid skal være det hele værd. Du kan dermed være sikker på, at få et måltid hvor der er blevet kræset for alt lige fra brødet og grøntsagerne til de delikate dressinger. Se og bestil en af vores velsmagende bagels og/eller kager

Psst. vores appetitlige brød og kager kommer direkte fra vores franske bageri!

Skab glæde på kontoret med en firmaordning

Er det på tide, at du hver dag vågner, og ser frem til din frokost? Dét synes vi bestemt, at du og dine kollegaer har fortjent. Hos Bagelstein har du mulighed for at få en firmaordning på, der vil være et hit på kontoret. 

Retterne i vores firmaordning indeholder blandt andet frisksmurte bagels, supper, salater, sprøde pomfritter og mon ikke en friskbagt kage eller cookie. Hvis du vil se mere til vores udvalg, så kan du med fordel følge med på vores Facebook eller Instagram.

Vi glæder os til at se dig på caféen

Har du fået lyst til nogle velsmagende bagels? Vores personale sig til at byde dig velkommen i cafeen og stille din sult. Vores café har adresse på Vesterbrogade 31, 1620 København V. 

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller service, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@bagelstein.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular nedenfor.